El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla no cessa en la desinfecció dels seus carrers

Tasques de desinfecció en Castalla

Als carrers de la ciutat s'han desinfectat els contenidors de residus, gran part del mobiliari urbà, i també vehicles municipals.

L'Ajuntament de Castalla continua amb la tasca de neteja i desinfecció del municipi, treballs que "no han parat" des que es decretara l'estat d'alarma el passat quinze de març. Així ho fan constar en un comunicat, on també s'especifiquen els serveis mínims que manté el consistori.

Aquests serveis mínims inclouen les dependències de Serveis Socials, juntament amb el personal que s'encarrega de la seua gestió i funcionament. També les dependències municipals de Secretaria i Intervenció han assumit la gestió dels tràmits administratius mínims, així com l'atenció del pagament de les obligacions que el consistori té contretes amb empreses i proveïdors.

Pel que fa a la desinfecció, aquesta s'ha intensificat en instal·lacions com ara el col·legi Rico Sapena, Casa de Cultura, auditori Casal Jove, poliesportiu municipal, centre de malalts d'alzheimer, Casa del Fester, Local de la Música, instal·lacions de la Policia Local, i edificis de les oficines de l'Ajuntament, entre altres. Als carrers de la ciutat també s'han desinfectat els contenidors de residus, gran part del mobiliari urbà, i vehicles municipals.

El primer edil castellut, Antonio Bernabeu, ha agraït algunes de les mostres de solidaritat que s'han vist al municipi: "en aquests moments estem molt agraïts amb la col·laboració i implicació de tantes persones que, de manera altruista, estan confeccionant material de protecció sanitari".