El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla prepara actes festius i culturals a octubre amb el 87% de la població vacunada. Parlem amb l'alcalde, Antonio Bernabeu

Entrevista a l'alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, per parlar de l'actualitat del municipi, de la situació de la pandèmia i propostes de futur. 

Amb la baixada de la incidència acumulada de la Covid-19, les nostres comarques comencen a veure més prop ala ‘vella normalitat’. Castalla enceta uns mesos amb molta activitat i prepara actes culturals i festius. L’alcalde, Antonio Bernabeu, ha confirmat que Castalla ja té el 87% de la població vacunada.

ARAMULTIMÈDIA ha volgut conèixer l’actualitat de Castalla de la mà del seu alcalde, Antonio Bernabeu, que ha concedit una entrevista en el mateix ajuntament. El municipi de la Foia treballa en projectes municipals amb 5 milions d’euros. Les pròximes activitats seran actes al voltant del 9 d’Octubre i d’Enric Valor.

Bernabeu reconeix que la situació de la pandèmia és bona, ja que pensaven que hi hauria “un repunt de contagis” després de les vacances d’estiu. Això és símptoma que “la vacunació està complint el seu objectiu”. També hem parlat de les ajudes a comerços i targetes regal, sobre l’assumpte de les plantes fotovoltaiques i molt més sobre l’actualitat de Castalla. Tot al vídeo.