El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla substitueix la gespa del seu camp de futbol municipal

Treballs per a canviar la gespa.

Si es compleixen els terminis, el C.F. Castalla podrà tornar als entrenaments amb gespa nova de cara a la temporada 2020-2021.

El camp de futbol de Castalla tindrà nova superfície de gespa artificial abans que acabe el mes de maig. Aquestes són les previsions del consistori castellut, després que els treballs de canvi de tapís començaren la setmana passada, i en els quals s'han invertit uns 270.000 €.

El regidor d’Esports, Román Sáez, la considera "una inversió fonamental, ja que aquesta instal·lació té prop de 13 anys”. Encara que l'actuació estava prevista per a l'estiu, el consistori ha decidit avançar-la aprofitant la suspensió de totes les competicions esportives a causa de la crisi sanitària. Si es compleixen els terminis, el C.F. Castalla podrà tornar als entrenaments amb gespa nova de cara a la temporada 2020-2021.

Sáez ha fet valdre el projecte, ja que segons ha explicat, “per les característiques de la inversió, el cost de la mateixa i el temps que aguanten les instal·lacions com el camp de futbol, no tots els equips de govern tenen la possibilitat de dur-les a terme”. L'Ajuntament de Castalla ha aportat vora 5.800 €, la resta de fons provenen de la Diputació d'Alacant.

Quant als treballs, el passat dimecres va començar la retirada de l’antic tapís, capa superficial del terreny de joc, amb la previsió d’acabar de llevar completament totes les capes a mitjans d’aquesta setmana. A partir d’aquest moment, està previst que s’emprenga el procés d’instal·lació de la nova superfície de gespa artificial.