El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla suspén les festes del 2021 i les ajorna al 2022

Festes de Castalla, imatge d'arxiu

Es mantenen els càrrecs actuals fins al 2022. No es descarta celebrar algun acte fester si la situació de la pandèmia ho permet.

L'Ajuntament de Castalla anuncia que aquest 2021 no hi haurà festes de Moros i Cristians. Normalment se celebren en la primera setmana de setembre, just en el termini en què el president Ximo Puig ha donat permís per a la celebració de festes patronals sota algunes restriccions sanitàries.

Doncs bé, des de l'ajuntament, en un comunicat, expliquen que "la situació econòmica i social fa que s’hagen de prendre mesures anticipades, de manera que puguen desenvolupar-se actes festius que complisquen amb les circumstàncies actuals", i per això, s'ha decidit suspendre les festes del 2021. Açò afecta tant a les festes majors de setembre, com a la resta d'actes com per exemple la presentació de càrrecs o el pregó. Tot i això, i depenent de l'evolució de la pandèmia, no es descarta celebrar "alguns actes festers, adaptats a les noves circumstàncies i seguint la normativa vigent del moment".

Les festes queden així ajornades fins a 2022, en les dates habituals i amb els càrrecs actuals.

La decisió s'ha pres en una reunió en què han participat l'alcalde de Castalla, la regidora de festes, els presidents de les comparses, representants de l'actual Comissió Interna Gestora de l’Agrupació de Comparses i el Rector del municipi.