El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla tindrà un nou pavelló esportiu amb una inversió de més d’1,4 milions d’euros

Ple extraordinari per tirar endavant les obres del pavelló / Aj. Castalla

Antonio Bernabeu indica sobre el futur pavelló que "amb la seua materialització complim amb la voluntat dels veïns i veïnes de Castalla"

El nou pavelló s'ubicarà al poliesportiu municipal i té un termini d’execució de 15 mesos des de l’inici de les obres. Ajuntament de Castalla i Diputació d’Alacant han invertit en total d’1.451.033,52 euros.

L’Ajuntament de Castalla, en un plenari extraordinari, ha aprovat l’expedient de contractació de les obres de construcció del nou pavelló municipal. L’import total del projecte és d’1.451.033,52 euros i per a dur-lo a terme l’Ajuntament ja compta amb una subvenció de 623.244 euros de la Diputació, dins del Pla Planifica.

L’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha explicat que “es tracta d’una infraestructura molt reivindicada per tot el poble, ja que és una proposta que va tirar endavant a través d’un procés de participació ciutadana. Amb la seua materialització complim amb la voluntat dels veïns i veïnes de Castalla”. Així mateix, Bernabeu també ha recordat que ha sigut possible mobilitzar aquesta gran quantitat de diners gràcies a les dues modificacions de crèdit que l’Ajuntament ha aprovat recentment.

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Román Sáez, ha declarat que “amb el nou pavelló donem resposta a la necessitat de la gran quantitat d’esportistes de la nostra localitat que fan ús de les instal·lacions”. La regidora d’Urbanisme, Raquel Guill, ha detallat que “el nou pavelló comptarà amb pista poliesportiva, vestuaris, graderies, magatzems, banys, un gimnàs o sala polivalent i una zona amb dues plantes, on es col·locarà una sala per al club de billar de la localitat”.