El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Castalla treballa en un pla d'ajudes per a autònoms i pimes

Ajuntament de Castalla.

La intenció de l'executiu local és aplicar el pla de manera coordinada amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, amb el Govern d'Espanya i la Generalitat Valenciana.

L'Ajuntament de Castalla preveu la implantació d'un pla d'ajudes per als autònoms i pimes locals per a pal·liar els efectes de la Covid-19. L'objectiu d'aquestes ajudes municipals és "arribar on no han pogut fer-ho les de la Generalitat, l’Estat o la mateixa Diputació".

Paraules de l'alcalde Castellut, Antonio Bernabeu, que el passat dissabte 25 d'abril va mantenir una trobada virtual amb el president Ximo Puig per a abordar qüestions d'àmbit local relatives a la Covid-19. L'encontre també va servir per a assentar les bases del pla, i és que el consistori ja treballa sobre un esborrany per a la seua aplicació. Per fer açò possible, el primer edil assegura que "es traspassarà pressupost de distintes partides pressupostàries que ja no es podran gastar a altres que ho necessiten mitjançant ajustaments comptables i administratius".

La intenció de l'executiu local és aplicar el pla de manera coordinada amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, amb el Govern d'Espanya i la Generalitat Valenciana. Bernabeu, manifesta que "la intenció és arribar amb les ajudes municipals on no han pogut arribar la Generalitat i l'Estat o la mateixa Diputació, donat que l'ajuntament és la institució més propera als empresaris i veïns".