El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla treballa en un pla d'ajudes per a autònoms i pimes

Ajuntament de Castalla.

La intenció de l'executiu local és aplicar el pla de manera coordinada amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, amb el Govern d'Espanya i la Generalitat Valenciana.

L'Ajuntament de Castalla preveu la implantació d'un pla d'ajudes per als autònoms i pimes locals per a pal·liar els efectes de la Covid-19. L'objectiu d'aquestes ajudes municipals és "arribar on no han pogut fer-ho les de la Generalitat, l’Estat o la mateixa Diputació".

Paraules de l'alcalde Castellut, Antonio Bernabeu, que el passat dissabte 25 d'abril va mantenir una trobada virtual amb el president Ximo Puig per a abordar qüestions d'àmbit local relatives a la Covid-19. L'encontre també va servir per a assentar les bases del pla, i és que el consistori ja treballa sobre un esborrany per a la seua aplicació. Per fer açò possible, el primer edil assegura que "es traspassarà pressupost de distintes partides pressupostàries que ja no es podran gastar a altres que ho necessiten mitjançant ajustaments comptables i administratius".

La intenció de l'executiu local és aplicar el pla de manera coordinada amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, amb el Govern d'Espanya i la Generalitat Valenciana. Bernabeu, manifesta que "la intenció és arribar amb les ajudes municipals on no han pogut arribar la Generalitat i l'Estat o la mateixa Diputació, donat que l'ajuntament és la institució més propera als empresaris i veïns".