El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cau una façana interior sobre el pati d'una vivenda en el Carrer La Sardina d'Alcoi

Número 12 del Carrer La Sardina / R. Lledó
La vivenda que ha caigut "possiblement fóra municipal"

Esglai al Carrer La Sardina d'Alcoi després que una façana interior caiguera a un pati d'una vivenda habitada. Per sort en eixe moment, no hi havia ningú a la terrassa interior i només s'han hagut de lamentar danys materials en l'edifici número 12. En conèixer el succés, l'alcalde, Toni Francés, i el regidor de Seguretat, Raül Llopis, acudiren a la vivenda.

Segons Raül Llopis, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA, l'habitatge que ha caigut "possiblement fóra municipal", però els tècnics "estan comprovant-ho". El mateix regidor explica que el número 12 del Carrer La Sardina (la vivenda sobre la qual ha caigut l'edifici) "no té perill de caure". Els bombers acudiren a la zona per conéixer l'estat dels edificis contigus i "els tècnics municipals estan comprovant si cal enderrocar algun altre edifici".

Sobre si l'Ajuntament tenia constància d'aquest edifici en mal estat, Raül Llopis indica que "ella (la propietària de la casa perjudicada) ens diu que en cap moment havia avisat a l'Ajuntament. Només ens diu que tenia fotos antigues de conforme estava i ens les podia proporcionar per saber com era la casa".