El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

CCOO: "Aquelles empreses que no puguen garantir la seguretat han de romandre tancades"

Material de protecció.

CCOO ha posat a la disposició de les treballadores i treballadors un correu electrònic d'atenció sindical, infocoronavirus@pv.ccoo.es i un número de telèfon 963 88 21 00, per a traslladar els incompliments que es puguen detectar.

El sindicat CCOO per a les comarques centrals considera que l'activitat als serveis no essencials s'ha représ aquest dimarts "amb incògnites". Recorden a les empreses l'obligatorietat de garantir els protocols de seguretat davant l'amenaça del Coronavirus, i que aquelles que no puguen fer-ho romanguen tancades.

Per al sindicat, les mesures bàsiques de seguretat i d'higiene a les empreses "s'han complit en línies generals", segons se'ls ha informat des de la seua representació sindical. "Les petites empreses i sense representació, en alguns casos, han tingut menys possibilitats de resistència davant les exigències patronals", afegeixen.

En aquest context, insisteixen a les companyies que complisquen els protocols establits per a garantir la seguretat i la salut de les persones treballadores. De fet, CCOO ha posat a la disposició dels treballadors un correu electrònic d'atenció -infocoronavirus@pv.ccoo.es- i un número de telèfon -963 88 21 00- per a traslladar a l'autoritat laboral i a la inspecció de treball els incompliments que es puguen detectar.

"És molt el sacrifici que s'està duent a terme per moltes persones per a intentar combatre el virus que ens està atacant amb tanta virulència. Si no parem la pandèmia, no podrà desenvolupar-se l'activitat productiva amb normalitat", conclouen al seu comunicat.