El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

CCOO assegura que el creixement econòmic del sector tèxtil "no ha anat a parar a la classe treballadora" i estan disposats a fer vaga

Assemblea a Cocentaina / CCOO Comarques Centrals
Sostenen que la situació actual del conveni col·lectiu està "bloquejada" i "s'ha decidit mobilitzar-se si no s’avança en les demandes dels sindicats"

Des de CCOO no descarten fer vaga si les condicions del conveni col·lectiu en el sector tèxtil no canvien. Afirmen que la situació actualment està "bloquejada" en matèries "tan transcendentals com la jornada, torns especials, salaris i la seua clàusula de revisió..."

Els delegats del sector tèxtil-confecció de CCOO intensificaran les reunions pròximament en els centres de treball, ja que la situació actual del conveni col·lectiu està "bloquejada" en matèries "tan transcendentals com la jornada, torns especials, salaris i la seua clàusula de revisió...". Altra de les realitats que s'ha exposat en una assemblea celebrada a Cocentaina és que "des de fa cinc anys hi ha creixement econòmic, creixement que no ha anat a parar en la classe treballadora".

Comissions Obreres de les Comarques Centrals estan disposats d'anar a la vaga en el sector tèxtil si no s'avança en el conveni col·lectiu i la situació de la patronal no canvia. És un dels acords als quals s'ha arribat a l'assemblea celebrada al Centre Social Real Blanc de Cocentaina. El sindicat de classe diu "basta ja!" a "consentir altra volta ser els i les que paguem la crisi amb les pitjors condicions laborals i socials, sense recuperació dels nostres salaris".

A l’assemblea han estat Carmen Expósito, responsable del sector de la moda de la Federació d’Indústria de CCOO, Juan José Picazo, secretari d’acció sindical de la Federació d’Indústria de CCOO PV, José Rafael López, secretari general del Sindicat Intercomarcal d’Indústria de Comarques Centrals, i Manuela Pascual, secretària general de CCOO Comarques Centrals.