El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els sindicats demanen la dimissió de l'equip directiu del Departament de Salut d'Alcoi

1200 treballadors no cobraran l'incentiu de productivitat

La Junta de Personal del Departament de Salut d'Alcoi ha demanat la dimissió de tot l'equip directiu del Departament perquè asseguren que 1200 treballadors es quedaran sense cobrar l'incentiu de productivitat.

Segons ha explicat a ARAMULTIMÈDIA Guadalupe Pavón, delegada de sanitat i serveis sociosanitaris a CCOO de les Comarques Centrals, d'abril a juny haurien d'haver cobrat aquesta paga, però en arribar a juliol tan sols l'havien cobrat el 30 per cent dels treballadors, així que la resta, 1200 d'un total de 1700, no han cobrat.

Pavón explica que han parlat en la direcció del Departament de Salut, des d'on asseguren que han repartit els diners que ha enviat conselleria de sanitat. Però des de conselleria, i sempre segons les explicacions de Pavón, diuen que han enviat els diners demanats pel Departament de Salut i de fet, alerten que és l'únic departament  que no ha pagat amb normalitat. Així les coses, des de CCOO consideren que la culpa de tot açò és de la Direcció del Departament de Salut, i demanen la seua dimissió en considerar que 1.200 treballadors no es poden quedar sense cobrar. 

No és la primera vegada que es mostra aquesta falta d'enteniment entre sindicats i la direcció del departament de salut, i en anteriors ocasions CCOO ja s'ha queixat de la falta d'informació.