El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

CCOO presenta el seu "programa polític"

CCOO a una manifestació de l'1 de maig.

Hi ha una aposta clara per les polítiques socials i els serveis públics que afecten, molt especialment, a les persones en situació de dependència, les dones, els joves, la gent major, els migrants o els desocupats de llarga durada. 

Com és ja habitual, CCOO del País Valencià ha presentat una sèrie de propostes de caràcter polític adaptades a la realitat de les Comarques Centrals.

CCOO, el primer sindicat espanyol en nombre d'afiliats que va nàixer durant la dictadura franquista, ha elaborat, com ja és tradició, un programa amb vint-i-tres propostes que pretenen traslladar a tots els partits polítics que concorren a les eleccions municipals del 28 de maig per tal que incorporen algunes als seus programes. 

Aquesta sèrie de plantejaments polítics han sigut redactats per la delegació de CCOO al País Valencià, sent adaptats a les necessitats de les Comarques Centrals. Entre les propostes, totes bastant típiques de qualsevol partit d'esquerra, trobem la defensa en l'estalvi i l'ús racional d'aigua davant l'actual situació de sequera, així com el foment de la sostenibilitat mediambiental, la millora en la gestió dels residus urbans, el foment de la cultura i l'ús del valencià, la creació de nous llocs de treball, acabar amb la temporalitat i el frau contractual, millorar l'accés a l'habitatge públic, recuperar la gestió pública de l'aigua i, sobretot, demanen una major implicació per part de les institucions als Consells Territorials que, en el nostre cas, passa pel Consell Econòmic i Social de les Comarques Centrals