El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

CCOO impulsa una campanya contra la precarietat laboral a les festes de Moros i Cristians d’Alcoi

Amb aquesta campanya es vol denunciar la desprotecció que la gent jove que treballa durant aquests dies té, com per exemple una contractació irregular o jornades infinites de treball.

Els Joves de Comissions Obreres de les Comarques Centrals han preparat una campanya per a lluitar pels drets laborals dels joves que treballen durant les festes de Moros i Cristians d’Alcoi.

Contractació irregular, sous de misèria, jornades infinites de treball, hores extres o nocturnes que es paguen com a ordinàries, o cap classe de seguretat en el treball, són alguns dels molts problemes que els joves es troben durant aquestes jornades de treball.

És per això que s’ha creat una campanya amb el lema “Que estes festes desfilen les filaes i els teus drets laborals”. Des del sindicat afirmen que la conciliació laboral i personal és un dret dels i les treballadores, i que gaudir d’aquestes festes ha de ser compatible amb treballar en elles.