El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

CCOO torna a denunciar les condicions del Centre Cultural Mario Silvestre que pateix temperatures de 10 graus

Des de CCOO tornen a denunciar aquesta situació que s’allarga molt de temps i mostren el seu recolzament als treballadors i treballadores que realitzen la seva tasca amb professionalitat.

A l'estiu, l'edifici arriba a més de 30 graus, i ara a l'hivern a menys de 10. Els treballadors i usuaris del servei porgten un any sense que haja sigut reparat el sistema de refrigeració i calefacció.

Un any porta trencat el sistema de calefacció/climatització del Centre Cultural Mario Silvestre. Dos hiverns i un estiu en el que els treballadors i usuaris del servei han hagut de suportar temperatures de més de 30 graus a l’estiu i menys de 10 graus ara a l’hivern.

Des de CCOO tornen a denunciar aquesta situació que s’allarga molt de temps i mostren el seu recolzament als treballadors i treballadores que realitzen la seva tasca amb professionalitat malgrat les pèssimes condicions ambientals, així com als ciutadans que segueixent fent ús de les instal·lacions.

El sindicat denuncia "l’actitud imprudent del Cap de Departament de Riscos Laborals en la no aplicació del disposat a la Llei de Riscos Laborals, la falta d’empatia i la poca implicació de les regidores responsables".  A dia de hui encara no hi ha constància d’una ràpida solució.