El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

CEEI i IVACE premiaran a les empreses més innovadores de les nostres comarques

Entrega dels premis en la convocatòria de 2018.

Els emprenedors i empresaris que vulguen presentar les seues iniciatives empresarials tenen de termini fins al pròxim 17 de juny, per a enviar la seua candidatura. Haurà de ser de manera online mitjançant la direcció del CEEI-València.

El Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València  i l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) han convocat la 22a edició dels Premis CEEI-IVACE València. Empreses de les comarques de l'Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla podran participar en la convocatòria, que concedeix ajudes econòmiques i assessorament en dues categories diferents: una per empreses de nova creació, i l'altra per a empreses amb trajectòria prèvia.

La dotació econòmica de tots dos premis és de 2.000 €, que se suma a més a l'assessorament personalitzat, l'ajuda en la cerca de finançament, difusió i promoció. En la categoria per a empreses de nova creació també es concediran dos accèssits per als dos finalistes.

Els candidats han de complir, entre altres, criteris generals com la diferenciació i originalitat de l'oportunitat de negoci, la viabilitat tècnica i comercial del projecte empresarial, el nombre de llocs de treball creats fins avui i la seua política de recursos humans, la innovació en el sector d'activitat de l'empresa, previsions econòmiques de creixement, etc.

Aquests premis es convoquen des de l'any 1997 a la província de València amb vocació de reconéixer el treball de les empreses valencianes innovadores.