El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Celebració del 50 aniversari de Teló Teatre a Cocentaina

Celebració del 50 aniversari de Teló Teatre a Cocentaina / Cartell
Tindrà lloc al Centre Cultural El Teular, dissabte 13 de gener a les 20.00 h

Per a celebrar el 50 aniversari deL grup Teló Teatre hi haurà una actuació de Paco Muñoz al Centre Cultural El Teular de Cocentaina, dissabte 13 de gener a les 20.00 h

Teló Teatre compleix 50 anys, des de 1967 i ha organitzat diferents actes per a celebrar-ho durant l'any 2017.

Aquest grup cinquantenari ha sigut conegut per diferents noms, com, Nova Generació, Catarsis grup d’acció teatral i, finalment, Teló Teatre. En ell han passat generacions d'actors i actrius que han donat sentir al grup durant tots aquests anys, arrelat als costums de Cocentaina, difusor de la cultura teatral i de les tradicions i de ser innovador en la introducció del teatre en valencià a les escoles.

Teló Teatre té una llarga història i és per això que la celebració dels 50 anys serà molt emocionant. Aquest grup començà per la Mostra de Teatre Amateur 'Vila de Cocentaina' i tots els anys a març organitza el Dia Mundial del Teatre, amb muntatges poètics, teatrals, monòlegs, representacions del grup jove, etc.

A més a juliol abans de festes de moros i cristians, representen una obra per a col·laborar amb la Junta de Festes.

Ara, entrant en el 2018,ha volgut fer una actuació de Paco Muñoz, que amb Apa, Ina Martí i Andreu Valor farà la cloenda del 50 aniversari el dia 13 de gener a les 20.00 h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina.

Si vols assistir, la venda anticipada d’entrades es farà de 18.00 h a 20.00 h al Centre Cultural El Teular del 9 al 12 de gener. El preu és 8 €, i el dia 13 en taquilla el preu serà de 10 €.