El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Celebració del Congrés 'Small & Medium Smart Cities' a Alcoi de la UPV

Celebració del Congrés 'Small & Medium Smart Cities' a Alcoi de la UPV /Smart cities Alcoi
Més de 200 participants completaran les dos jornades que tindrà el congrés

El dia 14 i 15 de febrer tindrà lloc en el Campus d’Alcoi de la UPV i en l'Àgora, el Congrés 'Small & Medium Smart Cities' amb més de 200 participants.

El Congrés 'Small & Medium Smart Cities', se celebra a Alcoi en el Campus de la UPV i en l'Àgora, el 14 I 15 de febrer. 200 participants estaran presents en les dos jornades de mobilitat, eficiència energètica o casos d'èxit de ciutats intel·ligents, a més, s’abordarà la transformació i la sostenibilitat de les xicotetes i mitges ciutats, on participarà la presidenta de la Fundació COTEC i Ex-Ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia i el vocal assessor de la Secretària d'Estat i Coordinador del Pla Nacional de Territoris Intel·ligents a Espanya, Enrique Martínez.

20 ponents participaran en les jornades, també ho faran empreses com Telefónica, Irizar, Acciona, Fundació Tecnalia, Elecnor, BMW, up2city o Bikefriendly i el sector públic, amb representants del Ministeri d'Economia, la Xarxa Innpulso, els Ajuntaments de Torrent o Sant Boí, entre altres.

En les sessions que tindran lloc en Àgora (dimecres 14 i dijous 15 de febrer en sessió de matí), se celebrarà paral·lelament la 'Fira d'empreses', després hi haurà un menjar en la sala multi usos del Campus d'Alcoi de la UPV. En la sala, una exposició de maquetes de maquinària industrial de principis del segle XX, acompanyarà als assistents.