El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Celebració sobre la gestió de l'absentisme en el sector tèxtil a Alcoi

Celebració sobre la gestió de l'absentisme en el sector tèxtil a Alcoi / EMECE3
Volen prevenir el problema i guanyar en competitivitat i productivitat

Les associacions del sector tèxtil, la mútua Umivale i el Servei de prevenció Valora Prevenció d'Alcoi celebren una jornada sobre la gestió de l'absentisme en el sector tèxtil.

L'Agrupació Empresarial Tèxtil Alcoiana, l'Associació Comarcal d'Empresaris Tèxtils (Acetex) i Ateval amb la mutua Umivale i el Servei de prevenció Valora Prevenció celebren una jornada dedicada a analitzar el comportament del sector en relació a l'absentisme laboral.

Cristina Moreno, directora general de Treball i Benestar Laboral i directora del INVASSAT i Juan Escrig, president de l'Agrupació han exposat l'objectiu de la jornada que ha sigut destacar com és la problemàtica més comuna en relació amb aquesta matèria i quines actuacions poden dur-se a terme per a prevenir-la i guanyar en competitivitat i productivitat dins del sector.

A l'acabar, la directora Territorial de Valora Prevenció Alacant Nord,Ana Belén González ha parlat sobre els problemes més comuns de l'absentisme laboral en el sector i quines accions poden implantar-se en l'empresa i a més, Francisco Ferrándiz, director Territorial de Umivale a Alcoi, ha dirigit la seua intervenció a l'evolució i bones pràctiques en el sector tèxtil.

També s'ha abordat el tema de la jurisprudència i sancions en el sector tèxtil entorn d'aquesta qüestió.