El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Celebrada la primera jornada a Alcoi sobre la tecnologia blockchain

És un concepte relativament nou associat a les finances i la tecnologia, i que busca evitar intermediaris i fer que cada persona puga controlar els seus processos en la xarxa. La jornada s'ha emés en YouTube i et facilitem l'enllaç si tens interés.

L'Àgora d'Alcoi ha acollit este dijous 15 de setembre una jornada sobre Blockchain. Es tracta d'una idea de gestió dels processos de cada persona o empresa en la xarxa a partir d'una 'cadena de blocs', que és el que significa blockchain. I amb l'objeciu de donar control a l'usuari i evitar intermediaris.

Al llarg del matí s'han fet diverses xarrades per a empresaris on els assistents han pogut aprendre sobre l'aplicació del blockchain a diferents sectors, com l'administració pública, la indústria legal, la logística o el sector agroalimentari. Esta sessió ha durat un poc més de 4 hores i mitja i es pot vore en YouTube en este enllaç.

De vesprada la jornada continua amb una sessió dirigida també a estudiants on s'han fet tallers pràctics o shan vist projectes que ara estan desenvolupant-se.

La jornada l'ha organitzat la conselleria d'innovació mitjançant el Districte Digital de la Comunitat Valenciana, i amb col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, la Universitat Politècnica, la Cambra de Comerç i la cooperativa Blockchain UE.