El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Celebrat el primer congrés postpandèmia al Campus d’Alcoi de la UPV en format semipresencial

El Congrés finalitza el 9 de juliol.

El Campus d’Alcoi de la UPV i l’Associació Espanyola de Direcció e Enginyeria de Projectes (AEIPRO) han celebrat la 25a edició del Congrés en format semipresencial.

La inauguració ha tingut lloc a l’IVAM CADA Alcoi amb presència institucional a càrrec de Santiago Guillem, alcoià i un dels nous vicerectors de l’equip encapçalat per José Capilla. A la part superior de la notícia podeu veure el vídeo complet de la inauguració.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, també ha animat als congressistes que han arribat a Alcoi a conéixer la ciutat i tot el que ofereix posant en valor la natura, la gastronomia i el Modernisme.

El director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu, s’ha mostrat satisfet de tornar a celebrar un congrés en format semipresencial. Ha donat a conèixer part de la història de l’EPSA i ha mostrat els objectius que té el campus en el futur. Una de les novetats ha estat la presencia de Juan Ignacio Torregrosa com a director general d'Avanç para la Societat Digital qui ha afirmat que campus com el d’Alcoi ajuden a vertebrar el territori.

Abans d’impartir les primeres conferències, també ha participat en la inauguració Socorro García, presidenta d’AEIPRO.