El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Centre Comercial Alzamora: El primer, la seguretat pel Covid19

  • S'ha establit un límit màxim de 1.427 persones a l'interior i, també, la superfície comercial aporta mascaretes i guants als clients que no en tinguen.

A poc a poc, els clients de sempre tornen al Centre Comercial Alzamora d'Alcoi. La superfície comercial ha establit totes les mesures sanitàries i anar a comprar és totalment segur. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb alguns establiments, com és el cas de Milar i Soloptical.

Les zones comuns, com eren les butaques per descansar o parcs infantils, s'han retirat de forma provisional amb la finalitat de complir amb l'ordre sanitària que no permet la permanència de clients en zones comuns, excepte per al trànsit entre establiments.

A l'entrada i eixida del Centre Comercial Alzamora s'han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic. S'ha establit un límit màxim de 1.427 persones a l'interior i, també, la superfície comercial aporta mascaretes i guants als clients que no en tinguen. També recomanen guardar distància a les escales mecàniques. Tot al vídeo.

Fa uns dies, també parlarem amb altres establiments, es especial els de la restauració.