El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Centre d'Estètica Nuria Calatayud, pioner a les nostres comarques en estètica oncològica

Núria Calatayud al seu centre d'estètica / R. Lledó

Els centres d'estètica oncològica més pròxims es troben a Alacant o València

El càncer continua sent un tema tabú a la societat i l'autoestima davant aquest tipus de malalties és molt important. El Centre d'Estètica Nuria Calatayud, ubicat a la Plaça del Centenari 13, vol aconseguir que les persones amb la malaltia tinguen millor qualitat de vida. Per aquest motiu s'ha especialitzat en estètica oncològica.

Nuria Calatayud, que dirigeix aquest centre d'estètica, ha obert les portes a ARAMULTIMÈDIA per conèixer de primera mà la seua tasca. Conta que aquest tipus de tractaments són "cuidats de bellesa i benestar perquè els pacients oncològics tinguen un suport psicològic i un enfocament més optimista de la malaltia". Cal destacar que els centres similars més pròxims es troben a les capitals de província d'Alacant i València. Aquest és l'únic a les nostres comarques, segons indica Calatayud.

Les seues clientes el que més demanden són tractaments per al monyo, siguen peluques naturals o sintètiques, o pròtesis capil·lars permanents. Però el Centre d'Estètica Nuria Calatayud també ofereix altres serveis com el de maquillatge permanent, masatge terapèutic, teràpia energètica, mocadors i turbants, tallers d'auto maquillatge o col·locació de mocadors i complements.

La idea d'aquest tipus de tractament naix per la demanda d'alguna de les seues clientes que volien tractaments i abans no sabien com donar-li solució. Nuria Calatayud porta 27 anys de trajectòria professional en el món de estètica, però s'ha especialitzat en el sector de l'oncologia en novembre de 2018. També ofereix serveis a domicili, amb la finalitat de "facilitar la intimitat de les persones que gaudeixen d'aquest servei".

Amb la intenció d'ajudar a la societat alcoiana i de les nostres comarques, el centre d'estètica ja ha contactat amb AECC i SOLC per tal de poder ajudar a persones que pertanyen a aquestes associacions de lluita contra el càncer. Com diu Nuria, "quan una persona està bé per fora, puja la seua autoestima".