El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Certificacions i formació tècnica: AITEX mostra en TextilHogar tot el que pot oferir al sector tèxtil

Fira València acull tres certàmens: el tèxtil, altre de mobles i un tercer d'equipaments per a la cuina. I s'espera el pas de més de 3.000 potencials compradors per allí estos dies.

Visitem l'espai d'AITEX en TextilHogar per conéixer tots els serveis que ofereixen, com certificacions reconegudes en tot el món, assajos tècnics, o formació tant a treballadors com a estudiants amb la Càtedra amb la UPV. Reportatge en vídeo.

L'Institut Tecnològic Tèxtil, amb seu a Alcoi, és una de les institucions més reconegudes internacionalment pel que fa a les certificacions tèxtils. Ofereixen tota classe de controls, proves i assajos, i com diu el seu director Vicente Blanes, atorguen credibilitat a les certificacions que realitzen.

Però a més, també estan centrats en la formació. Per una banda compten amb la càtedra AITEX-UPV on s'incentiva als estudiants amb reptes de disseny o sostenibilitat. I per altra tenen formació pròpia, molt tècnica sobre treball amb teixits, per tal de cobrir la demanda concreta de les empreses del sector.

De tot açò parlem en el vídeo sobre la presència d'AITEX en la Fira TextilHogar de València.