El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cervesa 102 de Muro busca crear 'La Masereta', "la cervesa més cara d'Espanya"

Comptarà amb la fusió de 3 estils diferents de cervesa, 7 cereals, flor de Saúco, madurada amb vainilla de Tahití i amb una mel 'secreta', "que té propietats medicinals i curatives ja comprovades científicament", segons Mengual.

Les nostres comarques ja estan consolidades com a bressol de la cervesa artesanal. A Muro, es troba Cervesa 102, una cerveseria artesanal que aspira a crear "la cervesa més cara d'Espanya", segons el seu cofundador, Raimon Mengual.

Per celebrar el seu tercer aniversari, Cervesa 102 vol crear una recepta nova. Es tracta de 'La Masereta', un tipus de cervesa que "mai abans s'ha fet en el món". En cas de portar el projecte endavant, comptarà amb la fusió de 3 estils diferents de cervesa, 7 cereals, flor de Saúco, madurada amb vainilla de Tahití i amb una mel 'secreta', "que té propietats medicinals i curatives ja comprovades científicament". Que aquesta cervesa siga una realitat depén de la col·laboració de tothom i de la plataforma de micromecenatge que s'iniciarà, d'ací a poc temps, en aquesta web.

ARAMULTIMÈDIA ofereix un complet vídeo amb el procés de creació d'una cervesa artesanal contat pel mateix Raimon Mengual. “La Masereta” serà una cervesa que homenatjarà les nostres avantpassades, mares, iaies… dones treballadores, valentes, d'aparença incansables, que van tirar avant en temps molt difícils però aquest esforç no va ser reconegut per l'època que els va tocar viure, que ens van ensenyar tant i ens van donar tant.