El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cerveses Lluna presenta el seu propi 'beer garden'

Cerveses Lluna i les seues variants de cervesa

Si voleu conéixer més informació, vos deixem el dossier complet.

Cerveses Lluna es reinventa i aconsegueix portar endavant un projecte cultural i dinamitzador que busca que tant seguretat com diversió estiguen presents.

"Maridatges Culturals Ca Na LLoba Beer Garden" és el nou projecte de Cerveses Lluna amb la col·laboració de nombrosos col·lectius socials d'Alcoi i Beers&Co, pensat per tal de reactivar el sector turístic, d'oci i l'afició per la cervesa artesana.

Pel que fa a la idea, aquesta ens presenta una gran varietat d'activitats, com poden ser els tastos de cervesa, que tindran lloc els dissabtes i diumenges de matí; 4 concerts de jazz (2 en juliol i 2 en agost) amb la col·laboració de Jazz Club el Mussol; cantautors, amb la col·laboració del C.C. Ovidi Montllor; Cinefòrum amb Sala038 i Cineclub Layndon d'Ibi. O simplement el fet de poder gaudir de la frescor del riu amb alguna cosa per a picar en el Food-Truck.

Com és normal, perquè tot açò siga possible, Cerveses Lluna presenta una sèrie de normes per tal de mantenir la seguretat desitjada. Per a poder fer una visita, serà necessari demanar cita prèvia, la qual es pot encomanar en la seua pàgina web o per telèfon al 676115460.

  • Només servirem a les persones que tinguen lloc a les taules, a l'espai delimitat.
  • Amb WC habilitat per a persones amb mobilitat reduïda, gel hidro-alcohòlic, control d'aforament i gestió de la traçabilitat.
  • De dijous a diumenge. Començaran el 4 de juliol.

Si voleu conéixer més informació, vos deixem el dossier complet.