El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

César Sánchez, president de la Diputació d'Alacant, a FITUR: "Volem que a la Costa Blanca siga temporada alta tot l'any"

César Sánchez i Eduardo Dolón han presentat el Pla Turístic d'Actuació del Patronat

Costa Blanca és molt més que sol i platja. Part del seu turisme també es basa en l'interior, la cultura o les festes populars. César Sánchez, president de la Diputació d'Alacant, i Eduardo Dolón, diputat de Turisme, han presentat en la Plaça Central de l'stand de la Comunitat Valenciana el Pla Turístic d'Actuació del Patronat. ARAMULTIMÈDIA ha estat en la presentació de Costa Blanca a FITUR 2018. Tot al vídeo.

Costa Blanca és molt més que sol i platja. Part del seu turisme també es basa en l'interior, la cultura o les festes populars. César Sánchez, president de la Diputació d'Alacant, i Eduardo Dolón, diputat de Turisme, han presentat en la Plaça Central de l'stand de la Comunitat Valenciana el Pla Turístic d'Actuació del Patronat. Segons el màxim representant del govern provincial alacantí, pel que fa a turisme "ha sigut el millor any de la història a Costa Blanca".

Hi han programades 47 presentacions de producte, 15 showcookings i prop de 50 reunions per mostrar l'oferta turística. ARAMULTIMÈDIA ha estat en la presentació de Costa Blanca a FITUR 2018. Tot al vídeo.