El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cicle de pel·lícules organitzat des de l’Escola d’Idiomes

Aquesta activitat està oberta a la població en general

L'objectiu d'esta activitat és projectar pel·lícules en els diferents idiomes que s'imparteixen a l'Escola d'Idiomes i acompanyar-les d'una xerrada/debat posterior amb una persona experta que puga explicar el rerefons de la pel·lícula. És una activitat que compta amb la coorganització de l'Universitat d'Alacant i la col·laboració de la Fundación Mutua de Levante.

L’Escola Oficial d’Idiomes, juntament amb la Universitat d’Alacant (Campus Alcoi) i la col·laboració de la Fundació Mútua Levante, ha organitzat ha organitzat un cicle de pel·lícules en versió original subtitulada en els idiomes que s’imparteixen a l’escola (alemany, anglés, francés i valencià).

El cicle ja ha començat i s’han projectat pel·lícules en alemany i angles. La pròxima té lloc el 26 de novembre a les 18h en Fundació Mútua de Levante. La pel·lícula és Le Mystère Henri Pick, en francès. Les projeccions van seguides d’una xarrada/debat amb una persona experta que explica el rerefons social de les pel·lícules. L’última projecció té lloc el pròxim 3 de desembre i serà en valencià.

Aquesta activitat està oberta a la població en general.