El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cicle de xarrades en Batoi per a conscienciar sobre el canvi climàtic

Conseqüències del canvi climàtic.

Totes les xerrades es realitzaran en horari de 19.30 a la seu de l’Associació de Veïns de Batoi (Carrascal,5).

Què podem fer davant el canvi climàtic? Amb la intenció de respondre a aquesta pregunta el barri de Batoi acull un cicle de 4 xerrades impartides per diferents veus autoritzades. La primera serà el divendres 14 de febrer a càrrec de la Colla Ecologista La Carrasca.

Aquesta ponència inicial tractarà el 'canvi climàtic, causes i conseqüències', i tindrà lloc a les 19.30 h a la seu de l'Associació de Veïns de Batoi (Carrascal,5), mateix horari i emplaçament que les altres 3 xarrades.

La segona està prevista per al dia 6 de març, i serà impartida per Anna Climent Montllor amb el contingut de: 'es pot transformar l'actual model de consum insostenible?'. La següent anirà a càrrec de Carles Samper, Cap de Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcoi, per a explicar les propostes que es duran a terme des del departament respecte a: reciclatge, reutilització, energies renovables i estalvi d'aigua. Serà el 3 d'abril.

La quarta i última xerrada la impartirà el Regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcoi, Jordi Silvestre, amb el contingut de: 'quines polítiques s'han desenvolupat a la nostra ciutat i a tot l'estat espanyol per frenar el canvi climàtic?'. En aquesta ocasió serà el 15 de maig.