El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les cadets del CGR Sant Jordi, classificades per al nacional de Copa Base amb la quarta millor nota autonòmica 

Gimnastes / CGR Sant Jordi

El campionat nacional es disputarà el diumenge 17 de març

El club acudirà a més amb cinc dels seus gimnastes a la primera fase de Lliga Iberdrola el 17 de març a Saragossa

El Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jordi d’Alcoi tornarà a tindre representació en la fase nacional de la Copa Base de Conjunts, que se celebrarà a Guadalajara del 10 al 14 d'abril. El conjunt Cadet integrat per Rocío García, Helena Gisbert, María Muñoz, Claudia López i Clàudia Galera, va obtindre una de les 5 places que es disputaven dissabte passat en el Pavelló Multifuncional de l'Alcora (Castelló) en la fase autonòmica. Les cadets del Sant Jordi, que acudien a la cita del passat dissabte com a subcampiones provincials, van aconseguir la quarta millor nota de la seua categoria, en la qual competien els 11 millors conjunts de la Comunitat Valenciana, i es van quedar a una centèsima del podi. 


En aquesta fase autonòmica el CGR Sant Jordi va estar a més representat pel conjunt Infantil compost per Ainara Llinares, Lidia López, Edurne Nicolau, María Abad i Lucía Gozálbez, que no van aconseguir revalidar l'èxit de la fase provincial en la qual finalment van ser subcampiones. Les Infantils van finalitzar en l'autonòmic novena posició, en la categoria més competitiva ja que es van mesurar contra altres 15 conjunts de la Comunitat Valenciana. 


El Sant Jordi acudirà, de manera paral·lela, amb cinc de les seues gimnastes (Elba Navarro, Ana Micó, Rocío García, Helena Gisbert i María Muñoz) a la primera fase de Lliga Iberdrola que se celebrarà el pròxim 17 de març a Saragossa. El club va aconseguir classificar-se per a la tercera divisió d'aquesta competició d'àmbit nacional entre els 18 millors dels 30 aspirants que es van presentar en el control celebrat el passat 24 de febrer a Guadalajara.