El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cinema a l'IVAM CADA Alcoi i visita guiada a La Sarga, les propostes de Viu l'Estiu

  • A lwa 21:00 en l'IVAM_CADA, Paco Roca oferirà una conferència sobre la pel.lícula 'Memorias de un hombre en pijama' que va guanyar un Premi GOYA.
  • Per als cineastes, escriptors i amants de la il.lustració i l'Animació, suposa una ooprtunitat única de conéixer i escoltar un guionista i dibuixant professional i amb un Goya a les seues esquenes.
  • A la visita a les pintures rupestres cal inscripció prèvia

L'estiu està arribant a la seua fi, però l'Ajuntament d'Alcoi no deixa de programar activitats. El divendres 4 de setembre hi haurà cinema a l'exterior, mentre que el diumenge 6 serà el torn de les visites guiades de La Sarga. El guionista i il.lustrador, Paco Roca, presentarà la pel.lícula "Memorias de un hombre en pijama", guanyadora d'un GOYA. Serà a les 21:00 en l'IVAM-CADA.

El divendres 4 a les 22 h es projecta 'Memorias de un hombre en pijama' dins del programa de Viu l'Estiu i ANIMALCOI.

La pel.lícula és una adaptació del còmic de Paco Roca. L'argument conta com Paco, un 'cuarentó solter empedreït que, en la plenitud de la seua vida, aconsegueix el seu somni infantil: treballar des de casa i en pijama. Però quan creia haver trobat el summum de la felicitat, irromp en la seua vida Jilguero, la xica de la qual s'enamora i que haurà de lluitar per romandre al costat d'un home on el màxim objectiu del qual vital és quedar-se a casa en pijama.

La cinta  es va fer amb un Premi Goya 2020 a la millor peli d'animació. Per això, per als cineastes, escriptors i amants de la il.lustració i l'Animació, suposa una ooprtunitat única de conéixer i escoltar un guionista i dibuixant professional i amb un Goya a les seues esquenes.

La Sarga

L'opció totalment diferent que presenta també Viu l'Estiu són les visites guiades a les pintures rupestres de La Sarga. Aquestes tenen 4 torns al matí del 6 de setembre i es pot reservar plaça a aquesta web.