El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cinema en Alcoi amb motiu de la Vaga Mundial pel Clima

Captura del documental HOME

Podem Alcoi instal·larà el dimecres 25 de setembre una tauleta informativa a partir de les 18 h al Passeig de Cervantes amb què "conscienciar i debatre sobre la importància de frenar el canvi climàtic".

Dos iniciatives de caràcter cinematogràfic tindran lloc en Alcoi amb ocasió de la Vaga Mundial pel Clima: d'una banda la projecció del documental HOME, per al dimecres 25 de setembre; i de l'altra el Cinefòrum «14 km» organitzat per Podem Alcoi per al 27 de setembre.

La primera de les projeccions serà dimecres 25 de setembre a les 19 h a l'IVAM CADA Alcoi, fruit de la col·laboració entre l'àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi i el Col·lectiu 8 de Març i Dones de l'Alcoià i El Comtat. El documental HOME, dirigit per Yann Arthus-Bertrand, mostra la diversitat de la vida en La Terra i com les activitats humanes s'han convertit en una amenaça per a l'equilibri ecològic del planeta.

Quant al cinefòrum de Podem Alcoi, aquest serà el divendres 27 de setembre a partir de les 18 h en la seu de la formació morada (c/ Pintor Cabrera. 21). Al mateix temps el dimecres 25 de setembre també instal·laran una tauleta informativa a partir de les 18 h al Passeig de Cervantes. L'objectiu de les dues activitats, segons el regidor de Podem Aarón Ferrándiz, "és conscienciar i debatre sobre la importància de frenar el canvi climàtic".