El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Citrus, la segona vida de la taronja. Karina Santamaria guanya el premi a Millor Projecte Empresarial de la Mancomunitat

El projecte pretén aprofitar el rebuig de les taronges per a l’elaboració de productes de neteja i higiene

Citrus S.L és el nom que li ha donat Karina Santamaria al seu projecte. La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat ha vist futur en aquesta idea i l'ha premiat com a Millor Projecte Empresarial, amb un premi de 900 €.

El projecte és una iniciativa per a aprofitar el rebuig de les taronges per a l’elaboració de productes de neteja i higiene. Santamaria ha contat a ARAMULTIMÈDIA més secrets sobre el seu projecte i ha animat a tothom a participar en futures edicions del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors.

A banda del premi de Karina, tots els guardons s'han lliurat en un acte presencial a l'Àgora d'Alcoi. En l'esdeveniment s'han respectat totes les mesures sanitàries i s'ha adaptat a la situació actual.

Les iniciatives guardonades inclouen propostes de tipologies molt variades, centrades a posar en valor els productes de proximitat, generar ocupació a les comarques i promoure valors mediambientals sòlids.