El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciudadanos crítica que l'Ajuntament d'Alcoi accepte la cessió de carreteres autonòmiques

Façana de l'Ajuntament d'Alcoi

Segons Rosa García, portaveu de Ciudadanos, critica que "la cessió de la titularitat d'aqueixes carreteres i trams es realitza sense que estiguen condicions d'òptima conservació i sense condicionament dels vials, la qual cosa suposa un cost econòmic afegit per a la ciutat perquè es requereix una gran inversió per a la seua posada a punt".

Des de Ciudadanos critiquen a l'Ajuntament d'Alcoi d'acceptar la cessió de carretes autonòmiques, ja que suposaria un cost econòmic afegit per a la ciutat perquè es requereix una gran inversió per a la seua posada a punt.

En l'últim ple que es va realitzar a l'Ajuntament d'AlcoiCiudadanos va mostrar la seua preocupació per les carreteres de la Generalitat transferides a l'Ajuntament. Segons Rosa García, portaveu de Ciudadanos, critica que "la cessió de la titularitat d'aqueixes carreteres i trams es realitza sense que estiguen condicions d'òptima conservació i sense condicionament dels vials, la qual cosa suposa un cost econòmic afegit per a la ciutat perquè es requereix una gran inversió per a la seua posada a punt".

A més a més, la portaveu també va destacar que és necessari "buscar solucions per a combatre la plaga de coloms, ja que es tracta d'un problema que té dos vessants, la sanitària i la de neteja, i que cal abordar a urgència".

Pel que fa a l'àrea de Transició Ecològica, Rosa García ha sol·licitat que durant el període estival l'ecoparc romanga obert almenys una vesprada a la setmana per als usuaris que treballen als matins. "No podem consentir que els ciutadans no disposen d'aqueix servei en un horari ampli i adequat, màximament quan s'ofereix en la resta de pobles de la comarca", ha exigit.