El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Ciudadanos pregunta al Govern per l'alberg de la Font Roja

Edifici Font Roja Natura / Ajuntament d'Alcoi

L'emplaçament escollit per a l'alberg seria la part inferior de l'edifici Font Roja Natura, en la plaça enjardinada interior.

La promesa per part del Govern de crear un alberg en la Font Roja ha suscitat els dubtes del Ciudadanos Alcoy. Els taronja qüestionen que el projecte "es puga concloure".

El regidor de Cs a l'Ajuntament d'Alcoi, José Miguel Antolí, recorda que "durant els primers mesos de mandat, i a proposta de Ciudadanos, el Govern Municipal va acceptar condicionar un alberg a la Font Roja". No obstant això, remarca Antoí, "la legislatura s'està acabant i no es disposa de cap informació de com i quan es complirà la promesa".

Pel que es va anunciar en el seu moment, l'emplaçament escollit per a l'alberg seria la part inferior de l'edifici Font Roja Natura, en la plaça enjardinada interior; "però segueix sense fer-se, i a aquestes altures dubtem que es puga concloure" assegura el membre de Ciudadanos.