El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi acusa Francés de passivitat en la construcció de la ciutat esportiva de l'Alcoyano

La foto de la presentació del projecte de fa quatre anys /WEB

El projecte ha superat les al.legacions de Conselleria, però no avança

El regidor José Miguel Antolí no entén perquè fa anys van prometre unes infraestructures de les que no se sap absolutament res. Acusa el govern d'Alcoi de passivitat al respecte.

El regidor del Grup municipal de Ciutadans d'Alcoi, José Miguel Antolí, ha mostrat el malestar de la seua formació davant el retard que s'està produint en la posada en marxa del projecte de la Ciutat Esportiva de l'Alcoyano, projectada en la conegda com la 'Pista del Cola Cao'.

Sgons Antolí, "seguim esperant però els avanços no arriben, malgrat que l'equip de Govern porta diversos anys anunciat l'ampliació de les instal·lacions del Poliesportiu Francisco Laporta per a incrementar els camps de futbol”.

Segons Antolí des de Ciutadans “anem a exigir al Govern Municipal, amb el seu alcalde al capdavant, que realitze al més prompte possible les modificacions necessàries i procedisca a l'aprovació de la licitació de les obres perquè aquest projecte es puga convertir en una realitat al més prompte possible”,

L'edil ha informat que ja han superat favorablement les al·legacions presentades en el seu moment a l'ampliació en l'informe de la Conselleria del passat mes de maig en el qual “es requereixen unes xicotetes modificacions al projecte presentat en una zona situada en el que popularment es coneix com a pista del Cola-Cao”, conclou Antolí.