El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi adverteix d'un clavill en l'exterior del CCJ

Clavill a l'exterior del CCJ / Ciutadans Alcoi
La formació de Jordi Sedano demana un estudi per determinar l'estat de l'edifici

El regidor de Ciutadans Alcoi, José Miguel Antolí, ha denunciat que "l'Ajuntament no ha intervingut per reparar el clavill en l'edifici del Passeig de Cervantes malgrat les nostres advertències en distintes ocasions". Antolí també reclama "celeritat" al govern municipal després de l'aparició del clavill del qual "ja porten temps informant". Actualment aquest edifici alberga el Centre Cervantes Jove (CCJ)

El regidor de Ciutadans Alcoi, José Miguel Antolí, ha denunciat que "l'Ajuntament no ha intervingut per reparar el clavill en l'edifici del Passeig de Cervantes malgrat les nostres advertències en distintes ocasions". Antolí també reclama "celeritat" al govern municipal després de l'aparició del clavill del qual "ja porten temps informant".

Actualment aquest edifici alberga el Centre Cervantes Jove (CCJ). Ciutadans ha sol·licitat un informe tècnic per determinar l'estat actual de l'edifici per "evitar mals majors".

La formació taronja recorda que estan realitzant-se obres en el CCJ ara mateix i "aquest podria haver sigut el moment idoni per reparar l'immoble del Passeig de Cervantes". Els de Sedano també reclamen que "s'agilitzen les actuacions d'estudi i intervenció", segons el seu comunicat.