El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi alerta del mal estat de l'asfaltat de la Via Verda

Estat de l'asfalt a la via verda, imatge facilitada per Ciutadans Alcoi
El plenari municipal aprova un prec de la formació taronja per assegurar el manteniment de la via verda d'Alcoi

"Resulta incòmode per als vianants, perillós per als ciclistes, i no dóna bona impressió als visitants" asseguren des de Ciutadans. L'Ajuntament ha aprovat un prec per assegurar el correcte manteniment de la Via Verda.

El govern municipal ha aprovat un prec de Ciutadans Alcoi on demanen la ràpida reparació de l'asfaltat de la via verda. El regidor de Ciutadans Alcoi José Miguel Antolí diu que "resulta incòmode per als vianants, perillós per als ciclistes, i no dóna bona impressió als visitants". Des de Ciutadans expliquen que la Via Verda és una de les rutes més utilitzades per gent de tota la comarca "i fins i tot de comarques veïnes". Antolí diu a més que es tracta "d'un dels elements més importants de turisme mediambiental i, per tant, constitueix un dels punts claus per a potencials visitants a la nostra ciutat". 

Ciutadans ha traslladat aquesta preocupació al govern municipal en forma de prec, en el plenari celebrat en aquesta mateixa setmana, última de juny. L'Ajuntament ha acceptat el prec on es reclama un adequat manteniment de la via verda.