El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi alerta sobre el mal estat i la mala imatge de les cases d'Alcassares

Habitatges d'Algezares/Ciutadans Alcoi

Jorge Sedano: “No entenem el poc interès demostrat pel Govern local malgrat el risc que comporten aquests immobles per a veïns i visitants”

Jorge Sedano ha manifestat la seua indignació pel poc interés del govern local per previndre el risc que per als veïns de la zona implcia l'estat d'aquestes cases. També per als visitants dels Museus del centre de la ciutat.

El portaveu del grup Ciutadans AlcoiJorge Sedano, ha alertat sobre el perill de les cases del barri d'Alcassares i la possibilitat que puguen caure, ja que açò és un risc per als veïns de la zona i per als visitants del MAF, )Museu de la Festa) i el dels Bombers, Muboma.

Sedano ha destacat que: "no entenem el poc interés demostrat pel govern local". Des de la formació taronja s'ha demanat que s'actue i es prenguen les mesures oportunes per una derramament urgent.

El portaveu també ha volgut recordar que aquesta situació ja va ser denunciada pel seu partir a abril de 2017 i han considerat que: "un any i quatre mesos després, ha passat temps més que suficient per a prendre mesures, tenint en compte que la situació ha anat a pitjor per les pluges sobre els edificis".

Des de Ciutadans Alcoi pensen que és una qüestió de deixadesa per part del govern, ja que es tracta d'una zona de visitants, especialment escolars i de trànsit de vehicles.