El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi "creu" que set autobusos urbans hauran de ser substituïts en 2018

Autobús / AM
La regidora Lucia Granados preguntarà al govern "si pensen apostar per vehicles híbrids o elèctrics"

Lucia Granados, regidora de Ciutadans Alcoi, afirma que "creuen que set dels onze vehicles hauran de ser substituïts i volem saber si s'optarà per vehicles híbrids o elèctrics". En el plenari d'aquest dilluns 28 de maig, Ciutadans preguntarà al govern municipal sobre els autobusos urbans que finalitzen el seu període de vida útil aquest 2018.

Lucia Granados, regidora de Ciutadans Alcoi, afirma que "creuen que set dels onze vehicles hauran de ser substituïts i volem saber si s'optarà per vehicles híbrids o elèctrics". En el plenari d'aquest dilluns 28 de maig, Ciutadans preguntarà al govern municipal sobre els autobusos urbans que finalitzen el seu període de vida útil aquest 2018.

La regidora de Ciutadans del Grup municipal d'Alcoi, Lucía Granados, ha confirmat que “diversos dels autobusos que conformen l'actual flota del transport públic local finalitzen la seua vida útil durant el present any, mentre que el contracte d'aquest servei públic adjudicat a una empresa venç l'any 2020, quasi dos anys després”.

Davant aquesta situació, Granados ha manifestat la seua intenció de preguntar-li al Govern Municipal “quines actuacions té previstes per a substituir els autobusos, si pensen apostar per vehicles híbrids o elèctrics i si ja s'ha iniciat algun tipus d'acció en aquest sentit”.