El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi critica "l'espantosa imatge" de brutícia en alguns carrers del centre de la ciutat

Brossa als contenidors. Imatge facilitada per Ciutadans Alcoi
La formació taronja demana al consistori més "agilitat i reflexos" per a evitar imatges com aquesta

Jordi Sedano considera que la ciutat projecta una imatge "més pròpia d'un abocador", i demana campanyes de conscienciació per què els veïns respecten els horaris i no deixen brossa fóra dels contenidors.

El portaveu de Ciutadans Alcoi, Jordi Sedano, lamenta que al centre de la ciutat "es projecte una imatge més pròpia d'un abocador per l'acumulació de brossa", i critica la "falta d'agilitat i reflexos per part de l'Ajuntament, que no pot permetre aquesta espantosa imatge que es repeteix amb massa freqüència".

Des de Ciutadans critiquen així "l'acumulació de brossa en alguns carrers" i posen com a exemple els contenidors que hi ha a l'esquena del Centre Cultural Mario Silvestre on asseguren que aquesta situació es repeteix. Jordi Sedano reclama al govern socialista que trobe una solució per a evitar "les deixalles en els carers a plena llum del diaLa ciutat necessita major neteja i, ara per ara, continuen existint punts negres que són incomprensibles i injustificables". Per la seua banda proposen més campanyes de conscienciació per què "és necessària la col·laboració ciutadana i l'eliminació de pràctiques com l'abandonament de brossa escampada, fora dels contenidors, i fora de l'horari establert".