El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi demana dignificar i reparar el Carrer Mestre Laporta

Carrer Mestre Laporta / AM
Tampoc existeix senyalística pintada per separar els carrils

Ciutadans exigeix al govern municipal que "prenga mesures com més prompte millor, perquè es tracta de dignificar una artèria molt important per on passen milers de vehicles al dia i, sobretot autobusos públics constantment, la qual cosa fa encara més urgent aquesta reparació”.

Jordi Sedano, portaveu de Ciutadans, ha expressat el seu "malestar" pel "mal estat en el qual es troba el Carrer Mestre Laporta", un dels que connecta l'Avinguda Juan Gil Albert i el Carrer Gabriel Miró a la Zona Nord.

Ciutadans assegura que el Mestre Laporta "es troba en un estat molt deteriorat, té nombrosos clots i no existeix pintura de la senyalització" ni dels aparcaments ni de la divisòria dels carrils.

En la mateixa línia, Sedano ha declarat que, des de Ciutadans pensen que "urgeix, i molt, donar una solució a aquest penós estat actual del carrer", per la qual cosa “exigim al Govern Municipal que prenga mesures com més prompte millor, perquè es tracta de dignificar una artèria molt important per on passen milers de vehicles al dia i, sobretot autobusos públics constantment, la qual cosa fa encara més urgent aquesta reparació”.