El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi demana informació sobre el milió d'euros destinats als polígons

Entrada al Poligon Industrial Cotes Baixes / AM
Aquest milió d'euros correspon al romanent del 2017

Maribel Sánchez, regidora de Ciutadans Alcoi, assegura que "aquesta partida ha desaparegut dels pressupostos de 2018" i entenen que "s'ha donat de baixa definitivament en el moment de la liquidació". Cal recordar que aquest milió d'euros forma part del romanent de l'any 2017

La formació que encapçala Jordi Sedano a Alcoi ha sol·licitat al govern municipal informació sobre les actuacions que van a desenvolupar-se en els polígons industrials d'Alcoi i com pensa executar-les. Maribel Sánchez, regidora de Ciutadans Alcoi, assegura que "aquesta partida ha desaparegut dels pressupostos de 2018" i entenen que "s'ha donat de baixa definitivament en el moment de la liquidació". Cal recordar que aquest milió d'euros forma part del romanent de l'any 2017.

Maribel Sánchez continua explicant que "en la liquidació pressupostaria de l'exercici 2017 va haver-hi un romanent de més d'un milió d'euros per aplicar en els distints polígons industrials".

Des de Ciutadans apunten que "la implicació i el suport per part de les institucions hauria de ser més ferm respecte al principal sector productiu d'aquestes comarques, que està donant mostres de recuperació".