El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi demana reorganitzar el trànsit a Els Clots després de reobrir la redona d'El Collao

Qualifiquen "d'errades" que tres dels boca carrers que connecten Oliver i Pintor Laporta tenen la mateixa direcció

Des de Cs expliquen que, quan va entrar en funcionament la nova redona d'El Collao, s'ha produït una reorganització del trànsit en la zona d'Els Clots i una de les conseqüències dels canvis en el sentit ha sigut que per a accedir des del carrer Pintor Laporta, que té direcció única cap al Camp d'El Collao, fins al carrer Oliver solament es pot fer de dues formes: o bé pel carrer Gregori Casasempere Juan, o bé pujant fins a l'altre extrem del carrer, a Camí Vell de Batoi, per a arribar a la rotonda d'El Collao”

Tres dels bocacarrers que connecten els carrer Pintor Laporta i Oliver tenen la mateixa direcció. Ciutadans Alcoi demana que es modifiquen alguna d'aquestes direccions que afecten als veïns del barri d'Els Clots. Aquests canvis s'han fet després que estiga operativa la nova redona d'El Collao. La regidora de la formació taronja, Maribel Sánchez, demana al govern municipal que "estudie tècnicament la possibilitat de reorganitzar de nou el trànsit per facilitar els veïns d'Els Clots l'eixida al carrer Oliver".

Sánchez ha explicat que des que va entrar en funcionament la nova redona d'El Collao "s'ha produït una reorganització del trànsit de la zona d'Els Clots i una de les conseqüències dels canvis en el sentit ha sigut que per a accedir des del Carrer Pintor Laporta, que té direcció única cap al Camp d'El Collao, fins al carrer Oliver solament es pot fer de dues formes: o bé pel carrer Gregori Casasempere Juan, o bé pujant fins a l'altre extrem del carrer, a Camí Vell de Batoi, per a arribar a la rotonda d'El Collao”. L'edil ha lamentat que “amb els últims canvis s'hagen comès errors com a aquest, en lloc de millorar la circulació”.

Segons Maribel Sánchez, no existeix cap altra alternativa perquè “els altres boca carrers que connecten el carrer Oliver amb el carrer Pintor Laporta (La Llibertat, Metge Manuel Rodríguez i Benimarfull) tenen totes la mateixa direcció i és en sentit contrari”, és a dir, des del carrer Oliver cap al carrer Pintor Laporta.