El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi lamenta que el govern municipal "no haja sigut capaç de prevenir la finalització del contracte caducat" del Teatre Principal

Jordi Sedano / AM
Nova crítica de l'oposició al govern municipal pel Teatre Principal

La formació taronja va demanar al plenari municipal de febrer que "es tramite des de l'Ajuntament el plec de condicions per convocar un concurs públic sobre la gestió del Teatre Principal amb la major urgència possible". Ciutadans només té paraules d'agraïment per a La Dependent i per a Joanfra Rozalén

Altre partit de l'oposició, en aquest cas Ciutadans Alcoi, s'ha mostrat preocupat per la "falta de reflexos" del govern municipal per "no haver sigut capaç de prevenir la finalització del contracte caducat des del dia 19 de gener" amb la companyia de teatre La Dependent.

Sobre La Dependent, companyia resident que gestionava la programació del Teatre Principal, Jordi Sedano ha destacat que “la gestió del Teatre Principal ha sigut duta a terme fins hui de forma impecable per l'empresa La Dependent, que ha aportat proximitat, frescor i una gran professionalitat a la cultura local. Al capdavant d'aquesta companyia està Joanfra Rozalén, una persona que ha demostrat una capacitat de treball, gestió, creativitat i lideratge dignes de menció”.

Contràriament a les bones paraules cap a La Dependent, Ciutadans carrega contra el govern de Toni Francés dient que la seua actuació "no ha sigut la correcta i per açò Ciutadans va exigir el dilluns en sessió plenària que es tramite des de l'Ajuntament el plec de condicions per convocar un concurs públic sobre la gestió del Teatre Principal amb la major urgència possible".