El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi pregunta que passarà amb el Teatre Principal

Pati de butaques del Principal / Coordinadora pel Vlalencià
Sense activitat continuada des de fa 4 mesos

La formació taronja exigirà al govern municipal que done a conèixer els seus plans de futur després de 4 mesos de suspensió de la programació. Sedano reclama que el govern municipal "agilitze els tràmits administratius amb la major celeritat perquè el teatre torne a estar a l'altura del que la societat alcoiana demanda”

Jordi Sedano, portaveu de Ciutadans a Alcoi, critica "la falta d'iniciativa i d'agilitat per revitalitzar un dels principals centres culturals de la ciutat". La formació taronja exigirà al govern municipal que done a conèixer els seus plans de futur després de 4 mesos de suspensió de la programació.

Per a Ciutadans, la companyia de teatre La Dependent ha realitzat una "bona gestió" del teatre fins al seu tancament. Sedano reclama que el govern municipal "agilitze els tràmits administratius amb la major celeritat perquè el teatre torne a estar a l'altura del que la societat alcoiana demanda”.

El portaveu ha anunciat que des de Cs “anem a exigir explicacions i que es comprometen a anunciar terminis de temps concrets perquè el Teatre Principal estiga al cent per cent i torne a ser un referent en la cultura de la nostra ciutat en el menor termini de temps possible”.