El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi proposa una borsa de treball per a persones desocupades amb edat pròxima a la jubilació

Jordi Sedano / AM
Serà una de les propostes per al plenari del 29 de gener

Jordi Sedano indica que "tots hem conegut algun cas dolorós de persones a les quals, quan només els queda un any, i inclús, pocs mesos per aconseguir l'edat de jubilació, es queden sense feina, i inclús, a vegades, sense accés a prestacions per desocupació per arribar a l'edat de jubilació"

La formació que encapçala Jordi Sedano a Alcoi proposarà al plenari municipal del dilluns 29 de gener la creació d'una borsa de treball per a persones desocupades amb edat pròxima a la jubilació. Sedano indica que "tots hem conegut algun cas dolorós de persones a les quals, quan només els queda un any, i inclús, pocs mesos per a alcançar l'edat de jubilació, es queden sense feina, i inclús, a vegades, sense accés a prestacions per desocupació per arribar a l'edat de jubilació".

Ciutadans continua dient que aquesta situació normalment la sofreixen "persones que han tributat durant molts anys i veuen com la situació es complica".

Segons la formació taronja, "es tractaria d'estudiar la possibilitat legal i tècnica d'aquesta proposta i, en cas de ser possible, que siga eficient davant un drama humà i social com és quedar-se sense feina".