El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi sobre el tren Alcoi-Xàtiva: "cap partit dels dos han fet els deures en les últimes dècades i per això tenim el tren que tenim"

La regidora de Ciutadans Maribel Sánchez lamenta l'intercanvi de crítiques entre PP i PSOE mentre hi ha una "falta de solucions reals"

Critica que PP i PSOE es tiren els trastos al cap amb aquest tema i reclama "rigorositat" i una inversió suficient que millore la connexió ferroviària. Considera que hi ha hagut un "tractament discriminatori" durant dècades pels dos partits que "totes les comarques industrials de l'interior estem pagant car"

Maribel Sánchez, regidora de Ciutadans Alcoi, considera que PP i PSOE continuen tirant-se els trastos al cap amb el tema del tren Alcoi-Xàtiva, amb "versions contradictòries" però sense actuacions reals. Recordem que el PSPV critica que no hi haja partida concreta per al tren en els pressupostos del 2018 del Govern Central, mentre que PP assegura que gran part del pressupost d'ADIF per a la comunitat es destinarà a aquesta línia. Sánchez critica que "cap dels partits que ha tingut responsabilitats de govern ha fet els deures en aquestes últimes dècades, i per això, tenim el tren que tenim en les nostres comarques".

Per a la regidora de Ciutadans "no ens mereixem aquest tractament, totalment discriminatori, que ens han donat les diferents administracions que ens han governat fins ara", i que suposa una falta d'infraestructures que "totes les comarques industrials de l'interior estem pagant car". És per això que demana "rigorositat en la informació oferida als contribuents, i que s'habilite una inversió suficient per a millorar la connexió ferroviària. El tren no és un capritx romàntic del passat, sinó una ferramenta del futur. Els que no ho defenen així, s'enganyen".