El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Ciutadans Alcoi tanca campanya: "Estem preocupats tant per l'ocupació com per motivacions socials"

Emigdio Tormo ha donat suport a Rosa Garcia

El partit que encapçala a Alcoi, Rosa Garcia, ja ha fet el seu últim acte de campanya abans de les eleccions del diumenge 26 de maig. El diputat a les Corts Valencianes, Emigdio Tormo, ha donat suport a l'alcaldable. Ambdós han atés ARAMULTIMÈDIA.

L'Hostal Savoy ha sigut l'escenari del darrer acte de Ciutadans Alcoi. Rosa García, candidata a l'alcaldia d'Alcoi per Ciutadans, ha destacat que la seua formació és "l'únic partit dins l'espectre polític actual que són de centre". Per això, assegura que "estan preocupats tant per l'ocupació com per motivacions socials". Garcia s'ha mostrat "emocionada" durant l'acte i ha destacat que "són un grup consensuat de gent sensata que no està en els extrems".


Toni Cantó, portaveu de Ciutadans a les Corts, no ha pogut estar a fisicament a Alcoi, ja que estava donant suport a la candidatura de València, però ha enviat un vídeo donant suport a Rosa Garcia. El que sí que ha estat ha sigut el diputat autonòmic, Emigdio Tormo. Ha demanat el vot per a les europees. Des de Ciutadans pensen que "l'experiència que ha acumulat Rosa en Corts la pot traslladar perfectament a la ciutat d'Alcoi per aconseguir que la ciutadania d'Alcoi també gaudisquen d'eixos immensos avantatges".