El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi votarà "sí" o "abstenció" als pressupostos 2018 del govern municipal

Jordi Sedano, Portaveu de Ciutadans Alcoi / AM
Una de les seues propostes és un pla d'ocupació per a persones amb diversitat funcional

Cal recordar que amb el vot de Ciutadans, el govern que encapçala Toni Francés ja podria aprovar els pressupostos per majoria. ARAMULTIMÈDIA ha pogut saber que "en contra no van a votar"

El plenari del 29 de gener servirà per a votar els pressupostos per a l'any 2018. El govern municipal del PSOE ja ha presentat la seua proposta i ara espera el vot favorable dels grups que componen la formació. Un dels grups que podria tirar endavant els pressupostos seria Ciutadans. ARAMULTIMÈDIA ha contactat amb la formació taronja i ha pogut saber "en contra no van a votar". És a dir, votaran "sí" o "abstenció". Cal recordar que amb el vot favorable de Ciutadans, el govern que encapçala Toni Francés ja podria aprovar els pressupostos per majoria.

Una de les propostes que hi ha anunciat Jordi Sedano, portaveu de Ciutadans Alcoi, és crear un pla d'ocupació per a persones amb diversitat funcional. En concret, el que demanen és "una contractació, amb caràcter multidisciplinària, per realitzar treballs en el mateix ajuntament (brigades, neteja de jardins i altres servicis de l'ajuntament)".

Sedano vol "sol·licitar al govern municipal durant el procés de negociació dels pressupostos de l'exercici 2018 que s'establisca una partida pressupostària mínima de 100.000€ ampliables, i amb caràcter estructural, per a la contractació per part de l'Ajuntament de persones amb diversitat funcional".

Compromís no es pronuncia sobre la intenció del seu vot. Pel que fa a PP i Guanyar Alcoi, estan molt lluny de votar de forma afirmativa als pressupostos de 2018. Ambdues formacions veuen com a "soci prioritari" o "comodí" del govern a la formació de Sedano. José Miguel Antolí, regidor de Ciutadans, indica que "voten en consciència sobre el que és bo per a Alcoi".