El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Ciutadans demana informació sobre el conveni del polígon de Pagos

L'alcalde presentant en 2016 els plans del Govern per a Pagos.

L'Entidad Pública Empresarial del Sòl (SEPES) decidirà la implantació del parc tecnològic en Pagos a partir de l'estudi de viabilitat econòmica que s'ha encarregat.

La formació taronja ha mostrat el seu interés pel conveni que se signarà per a la redacció d'un estudi de viabilitat econòmica del parc tecnològic del polígon de Pagos. Recorden que la superfície prevista per al polígon s'ha vist reduïda pel seu fort impacte ambiental.

La regidora de Ciutadans Maribel Sánchez ha exigit “claredat i saber quan se signarà aquest conveni, si posseeix tots els informes tècnics municipals preceptius, quines persones del SEPES han sigut les interlocutores, així com quins representants del Govern municipal han portat el pes de les converses”.

L'edil ha recordat que la superfície que s'havia previst inicialment per al polígon de Pagos en la versió preliminar del PGOU s'ha vist reduïda després del període d'exposició pública, d'acord amb els estudis que han revelat un “fort impacte paisatgístic” en la zona.