El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans es reuneix amb la plantilla i amb la direcció de la Residència d'El Preventori d'Alcoi

Ciutadans amb treballadors i sindicats / Ciutadans Alcoi
Hi ha acudit també la diputada alcoiana Rosa García

La regidora, Maribel Sanchez, i la diputada autonòmica, Rosa García, s'han reunit amb el director del centre, Rafal Requena, per informar-se de primera mà de la situació de les treballadores. D'altra banda, García també s'ha reunit amb sindicats i les treballadores del centre per tal d'escoltar les seues reivindicacions i traslladar la seua situació

La formació que encapçala Jordi Sedano a Alcoi s'ha interessat per la situació de les treballadores de la Residència d'El Preventori. La regidora, Maribel Sánchez, i la diputada autonòmica, Rosa García, s'han reunit amb el director del centre, Rafael Requena, per informar-se de primera mà de la situació de les treballadores.

D'altra banda, Rosa García també s'ha reunit amb sindicats i les treballadores del centre per tal d'escoltar les seues reivindicacions i traslladar la seua situació.

Des de Ciutadans Alcoi, "s'ha volgut contribuir, en la mesura del possible, a intentar buscar una solució a aquest problema perquè el centre puga mantenir el millor servei possible, pensant, tant en la millora de la situació dels treballadors, com, per descomptat, en el benestar dels residents".